Nyheter

Beliggenhet

Hytten ligger ved fylkesvei 60 på veien mellom Hellesylt og Hornindal. Ca 2 km fra Hellesylt ved ett sted som heter Torvløysa. God parkering ved veien og ca 150 meter på sti frem til hytten.
Les mer

Nye foto er lagt til.

Nå er det lagt til flere foto, som særlig viser hvor fint hytten ligger i terrenget og omgivelsene som er rundt hytten. Desverre litt uskarpe bilder fra inne i hytten,men håper dere likevel får ett godt inntrykk av møbler og innhold. 
Les mer

Hytten er vurdert av takstmann og snart foreligger denne taksten.

Hytten er gjennomgått av takstmann for å beskrive den materielle verdien av hytten. Det gir jo selvfølgelig ikke et bilde på hvordan du vil oppleve å bo på denne koselig hytten. Alene eller sammen med andre. Fjellet bak og skogen foran, en helt egen atmosfære og du skaper den selv. Et eget liv!
Les mer

Besøkende notis

La dine besøkende vite om nyheter og hendelser på ditt nettsted så ofte som mulig. Du må holde nettstedet up-to-date, slik at de besøkende vil bli vant til å besøke sidene dine regelmessig. Du kan bruke RSS nyhetsstrøm til å levere nye artikler direkte til leserne.
Les mer

Nettsted lansert

Vårt nye nettsted har blitt lansert i dag. Fortell dine besøkende hvorfor du har startet en ny presentasjon og hvordan de kan dra nytte av den. Nevn dine mål og prosjektfordeler. Prøv å gi dine besøkende grunner til å returnere til dine sider.
Les mer